Geometrische vloeren met Victoriaanse stijlen: meer informatie over nieuwe mogelijkheden

vrijdag 30 januari 2015, Geschreven door Sarah Cole

Vlak voor Kerstmis hebben we allerlei nieuwe producten toegevoegd aan onze Victorian Floor Tile-collectie. Deze geometrische stijlen zijn een belangrijk onderdeel van het Original Style-aanbod en iets waar we bekend om staan. Daarom denken we goed na over hoe we de collectie kunnen vernieuwen, zodat we inspringen op veranderende wensen en stijlen.

We wilden graag laten zien dat de Victorian Floor Tiles, die voor velen een niet-te-missen onderdeel zijn van een traditionele inrichting, ook in een modern pand kunnen worden gebruikt. Onze tegels zijn ontzettend populair in Scandinavië, misschien wel een van de meest stijlvolle plekken ter wereld en bekend om de minimalistische en moderne designs. We hebben ons uitgebreide netwerk van winkels benaderd voor waardevolle ideeën over wat populair was in hun regio, welke kleuren in de smaak vielen bij klanten, en wat we zouden kunnen veranderen om het ontwerp- en selectieproces nog gemakkelijker te maken. Daarna hebben we de collectie en bijbehorende brochure in een nieuw jasje gestoken…

Het resultaat was een nieuw kleurenpalet met drie nieuwe grijze tinten (Holkham Dune, Revival Grey en Chester Mews), een levendige Pugin Blue en allerlei nieuwe vormen. Vervolgens hebben we een reeks nieuwe patronenontworpen die beter aansluit op de nieuwe kleuren. Verder tonen we de meest eenvoudige versie van elk patroon en hoe je die aan kunt passen voor gecompliceerdere varianten.

Sinds de lancering hebben we ontdekt dat de eenvoudige, monochrome patronen momenteel erg populair zijn. Nottingham en York behoren altijd tot de favorieten, evenals de gecompliceerdere patronen die door de meeste klanten erg traditioneel worden gevonden. Deze zorgen voor een veel eigentijdser uiterlijk als een simpel kleurenpalet wordt gebruikt. Kijk bijvoorbeeld maar naar  Blenheim om te zien wat we bedoelen.

We hebben zelfs nieuwe kleuren toegevoegd aan onze versierde accenttegels, zoals Salisbury (bovenaan). Het nieuwe, zachte palet geeft dit een modern tintje en zou niet misstaan als vloer in een eigentijdse keuken!

Onze brochure laat zien hoe elk patroon is opgebouwd, zodat u weet welke vormen worden gebruikt. Het is gemakkelijker om te zien welk effect een andere kleur of verschillende stukken tegels hebben op het geheel.

Ga voor meer ideeën naar onze Inspiratie of bekijk meer afbeeldingen op Pinterest.

Schrijf U Nu In Voor Onze NieuwsbriefOriginal Style in Exeter, Devon, UK on Houzz