Lentekoorts: trends en ideeën voor decoreren

vrijdag 21 maart 2014, Geschreven door Sarah Cole

De eerste tekenen van de lente zijn hier in Devon te zien: ik kan haast niet wachten! Na een bijzonder lange en natte winter is het heerlijk om te genieten van een warm zonnetje en vrolijke narcissen. We proberen niet meer om continu gezelligheid te creëren, maar missen de heldere kleuren en frisse paletten. Wat is nieuw deze lente?

Pastelkleuren zijn momenteel ontzettend populair. Vooral de verzachtende mintgroene kleuren vallen bijzonder in de smaak. Een van de meest populaire manieren om verfrissend mint te gebruiken is als combinatie met metaalachtige afwerkingen, zoals goud. 

Zoals altijd denkt iedereen bij lente aan verse bloemen met opvallende tinten. Geel behoort altijd tot de favorieten, omdat de kleur natuurlijk is verbonden met het icoon van de lente, de narcis. Het toevoegen van een drop in uitgelichte tegels met bloemen in een splashback of opvallende muur kan een uitstekende manier zijn om het hele jaar door een lentegevoel te creëren. Het tovert sowieso zelfs in de winter een lach op het gezicht. 

Bloementegels met een meer eigentijdse look (zoals Seville) zijn geweldig om lenteachtige details toe te voegen aan een moderner interieur. Abstracte ontwerpen in de Odyssey-collectie doen denken aan bloemen zonder te lieftallig te zijn. Als ze worden gecombineerd met een eigentijds palet van dieppaars, opvallend rood en koel grijs, creëert u moeiteloos een chique geheel.

Ga voor meer ideeën naar onze Inspiratie of bekijk meer afbeeldingen op Pinterest.

Schrijf U Nu In Voor Onze NieuwsbriefOriginal Style in Exeter, Devon, UK on Houzz