Spa Time

woensdag 29 januari 2014, Geschreven door


Tijd om uzelf te verwennen

Bent u van plan om uw badkamer binnenkort te verbouwen? Dan zijn hier enkele tips om in plaats van een saaie badkamer een spa te maken.

Warmtebronnenporseleinenstenen en keramische vloertegels kunnen allemaal worden gecombineerd met vloerverwarming en een verwarmd handdoekenrek. Dit is van essentieel belang voor een vleugje luxe (bekijk onze installatiegids voor meer informatie over het aanleggen van vloerverwarming).

Verlichting: zorg ervoor dat de verlichting even subtiel als functioneel is. Zeer gepolijste en glanzende muurtegels weerkaatsen licht in de kamer, terwijl mozaïektegels van schelpen of met een regenboogkleurig effect prachtig kunnen fonkelen in kaarslicht.

Genoeg opslagruimte: bewaar al uw handdoeken, lotions en cosmetica op een makkelijk toegankelijke plek, maar uit het zicht.

Kleuren, patronen en texturen: kiest u bij het maken van uw perfecte kuuroord voor natuurlijk, neutraal of brutaal? Gebruik onze functie 'Bladeren in tegels' om tegels op kleur, textuur of effect te kiezen.